Algemene voorwaarden.

HUURVOORWAARDEN

Wij wensen onze huurders in de meest optimale omstandigheden een bijzonder aangenaam verblijf te laten doorbrengen in onze vakantiewoningen in de prachtige ARDENNEN zodat zij KUNNEN GENIETEN van hun verblijf alhier.

ENKELE VOORWAARDEN ZIJN HIERVOOR NOODZAKELIJK.

1.-ALGEMEEN

De huurovereenkomst is bindend voor zowel WISSELOORD als voor diegene die een huurovereenkomst bij WISSELOORD afsluit. Diegene die de huurovereenkomst afsluit ( verder de hoofdhuurder genoemd ) is aansprakelijk voor de financiële afwikkeling. Tevens is hij aansprakelijk voor de schade door hem,medehuurders of gasten veroorzaakt. Ook indien deze schade na vertrek uit de vakantiewoning geconstateerd wordt. De huurder verbindt er zich tevens toe de gehuurde woning gedurende zijn verblijfsperiode te beheren als een goed huisvader en er o.a. op toe te zien dat:

 • het aantal personen niet meer is dan toegelaten (inclusief kinderen)
 • de gasten geïnformeerd worden geen hygiënische verbanden of aanverwanten in het toilet te werpen.
 • met de vereiste zorg de woningen worden bewoond met inachtneming van de rust voor de omgeving.
 • op de houten terrassen geen BBQ plaatsvindt.
 • in de koppelwoningen of geschakelde woningen de nodige rust gegund wordt aan de buren.

De vakantiewoning dient door de hoofdhuurder bezemschoon te worden afgeleverd. Bij gebreke kunnen extra schoonmaakkosten in rekening worden gebracht. Serviesgoed met toebehoren moeten teruggezet worden in de kasten. Verplaatst meubilair dient weer op de oorspronkelijke plaats te worden gezet.

Bedden beslapen zonder bedlinnen geven aanleiding tot aanrekering van stomerijkosten

2.- BETALING

Bij reservering dient minstens 50 % van de huursom binnen één week te worden betaald. De resterende 50 %,méér de borgsom dient uiterlijk zes weken voor de aankomst te worden voldaan. Bij reservering binnen de zes weken voor aankomst ,dient het bedrag van de huursom,méér de borgsom in éénmaal te worden voldaan.De betalingen dienen te gebeuren op rekeningnummer van:

WISSELOORD
Mr.R.ROBERT
063-5002428-76
IBAN: BE 91 0635 0024 2876
BIC: GKCCBEBB TNV. WISSELOORD ( ROBERT)

Zodra de huurprijs (of het percentage overeenkomstig de algemene voorwaarden) ontvangen sturen wij U een bevestiging toe, bindend voor beide partijen.

3.- SLEUTELAFHALING en SLEUTELTERUGGAVE

Aankomst en het in ontvangst nemen van de sleutel is op het adres: Rue de l’Eglise 16 te 6987 BEFFE tussen 16-19 uur. Sleutelteruggave, opname meterstanden en nazicht woning op de dag van vertrek tussen 10 en 11 uur op adres vakantieverblijf.

BEHEER VAKANTIEWONINGEN

Rue de l’Eglise 16 te 6987 BEFFE - tel : 084/379.673. (NL 0032-84 379 673)

4.- WAT U TER PLAATSE MOET AFREKENEN

 • Schoonmaakkosten: 40 € - 50 € - 90 € (naargelang het gehuurde pand)
 • Kosten energie en waterverbruik
 • Toeristenbelasting: 1 € per persoon per dag
 • Huisvuilzakken: 1,5 € per zak ( restafval + composteerbaar afval)
 • Kinderbed of kinderstoel: 9 € per verblijf ,indien gevraagd
 • Huisdier: 5 € per dag ,indien gevraagd
 • Bedlinnen 9 € per éénpersoonsbed of 18 € per tweepersoonsbed, per verblijf, indien gevraagd

5.- ANNULERING

Bij annulering meer dan 5 weken voor de aanvang van het verblijf is 25 % van de huursom verschuldigd met een minimum van 50 €. Bij annulering binnen de 5 weken voor aanvang van het verblijf of voortijdige beëindiging van het verblijf is de volledige huursom verschuldigd.

6.-BED-BAD-EN HUISHOUDLINNEN

Bed-bad-en huishoudlinnen dient door U zelf te worden meegenomen. Op alle bedden zijn éénpersoons dekbedden in sommige woningen ook dubbele.Indien gewenst kan bedlinnen gehuurd worden tegen 9 € per éénpersoonsbed of 18 € per tweepersoonsbed, per verhuurperiode van 2 weken ,of zoveel korter als de huurperiode duurt.

7.- TERUGGAVE BORG

Na afrekening van de schoonmaakkosten en energiekosten ,toeristenbelasting enz… is het UITERST NUTTIG aan de BEHEERDER van het gebouw uw IBAN en BIC nummer door te geven, zodat de afrekening binnen de 14 dagen na uw verblijf kan gebeuren. Dank bij voorbaat. Als eigenaar bedanken wij U van harte voor het vertrouwen in “ WISSELOORD “ en zijn er zeker van dat de toepassing van bovenstaande spelregels ook onze volgende gasten bijzonder zullen appreciëren. Als bedanking bieden wij U een korting aan van 20 % bij een volgende reservatie,binnen het jaar van Uw laatste verblijf in één van onze vakantiewoningen,behoudens in het hoogseizoen,speciale weken (krokus,pasen,herfst ,kerst en eindejaars). Indien dit verblijf,naar wij verhopen U is meegevallen en U dit wil meedelen aan vrienden of kennissen,genieten ook zij, onmiddellijk een korting van 10 %, bij boeking binnen het jaar van Uw laatste verblijf in één van onze vakantiewoningen ,behoudens in het hoogseizoen,speciale weken (krokus,pasen,herfst ,kerst en eindejaars). Als eigenaar wensen wij er alles aan te doen opdat U verblijf optimaal kan plaatsvinden en hechten er extreem veel belang aan hoe U uw verblijf kon ervaren.

Suggesties tot optimalisatie zijn steeds welkom.

Wij wensen U alvast een bijzonder aangenaam verblijf en hopen U binnenkort opnieuw als tevreden gast te mogen verwelkomen.

In naam van het team,
R.ROBERT