Algemene voorwaarden.

HUURVOORWAARDEN

Wij wensen onze huurders in de meest optimale omstandigheden een bijzonder aangenaam verblijf te laten doorbrengen in onze vakantiewoningen in de prachtige ARDENNEN zodat zij KUNNEN GENIETEN van hun verblijf alhier.

ENKELE VOORWAARDEN ZIJN HIERVOOR NOODZAKELIJK.

1.-ALGEMEEN

De huurovereenkomst is bindend voor zowel WISSELOORD als voor diegene die een huurovereenkomst bij WISSELOORD afsluit. Diegene die de huurovereenkomst afsluit ( verder de hoofdhuurder genoemd ) is aansprakelijk voor de financiële afwikkeling. Tevens is hij aansprakelijk voor de schade door hem, medehuurders of gasten worden veroorzaakt. Ook indien deze schade na vertrek uit de vakantiewoning geconstateerd wordt. De huurder verbindt er zich tevens toe de gehuurde woning gedurende zijn verblijfsperiode te beheren als een goed huisvader en er o.a. op toe te zien dat:

 • het aantal personen niet meer is dan toegelaten (inclusief kinderen)
 • de gasten geïnformeerd worden, geen hygiënische verbanden of aanverwanten in het toilet te werpen.
 • met de vereiste zorg de woningen worden bewoond met inachtneming van de rust voor de omgeving.
 • op de houten terrassen geen BBQ plaatsvindt.
 • in de koppelwoningen of geschakelde woningen de nodige rust gegund wordt aan de buren.

De vakantiewoning dient door de hoofdhuurder bezemschoon te worden afgeleverd. Bij gebreke kunnen extra schoonmaakkosten in rekening worden gebracht. Serviesgoed met toebehoren moeten net teruggezet worden in de kasten. Verplaatst meubilair dient weer op de oorspronkelijke plaats te worden gezet.

Bedden beslapen zonder bedlinnen geven aanleiding tot aanrekening van stomerijkosten.

2.- BETALING

Bij reservering dient 100,00 € voorschot op de huursom binnen de tien dagen te worden betaald. Het restant, méér de borgsom dient uiterlijk zes weken voor de aankomst te worden voldaan. Bij reservering binnen de zes weken voor aankomst ,dient het bedrag van de huursom, méér de borgsom in één maal te worden voldaan. De betalingen dienen te gebeuren op rekeningnummer van:

N.V. TREBORA
IBAN: BE 72 0688 9635 6516
BIC: GKCCBEBB TNV. TREBORA NV

3.- SLEUTELAFHALING en SLEUTELTERUGGAVE

Aankomst en het in ontvangst nemen van de sleutel is op het adres: Rue de l’Eglise 16 te 6987 BEFFE tussen 16-18 uur. Sleutelteruggave op de dag van vertrek tussen 09 en 10 uur op het adres van het vakantieverblijf.

BEHEER VAKANTIEWONINGEN

Rue de l’Eglise 16 te 6987 BEFFE - tel : 084/47.71.65. (NL 0032-84 47.71.65)

4.- WAT U TER PLAATSE MOET AFREKENEN

 • Schoonmaakkosten: 50 € - 60 € - 100 € (naargelang het gehuurde pand)
 • Kosten energie en waterverbruik
 • Toeristenbelasting: 1 € per persoon per dag
 • Huisvuilzakken: 1,5 € per zak ( restafval + composteerbaar afval)
 • Kinderbed of kinderstoel: 8,00 € per verblijf ,indien gevraagd
 • Huisdier: 5 € per dag ,indien gevraagd
 • Bedlinnen 10,00 € per éénpersoonsbed of 20,00 € per tweepersoonsbed, per verblijf, indien gevraagd

5.- ANNULERING

Bij annulering meer dan 5 weken voor de aanvang van het verblijf is 25 % van de huursom verschuldigd met een minimum van 50 €. Bij annulering binnen de 5 weken voor aanvang van het verblijf of voortijdige beëindiging van het verblijf is de volledige huursom verschuldigd.

6.-BED-BAD-EN HUISHOUDLINNEN

Bed-bad-en huishoudlinnen dient door U zelf te worden meegenomen. Op alle bedden zijn éénpersoons dekbedden in sommige woningen ook dubbele.Indien gewenst kan bedlinnen gehuurd worden tegen 10,00 € per éénpersoonsbed of 20,00 € per tweepersoonsbed, per verhuurperiode van 2 weken ,of zoveel korter als de huurperiode duurt.

7.- TERUGGAVE BORG

Na afrekening van de schoonmaakkosten en energiekosten ,toeristenbelasting enz… is het UITERST NUTTIG aan de BEHEERDER van het gebouw uw IBAN en BIC nummer door te geven, zodat de afrekening binnen de 14 dagen na uw verblijf kan gebeuren. Dank bij voorbaat. Als eigenaar bedanken wij U van harte voor het vertrouwen in “ WISSELOORD “ en zijn er zeker van dat de toepassing van bovenstaande spelregels ook onze volgende gasten bijzonder zullen appreciëren.

Suggesties tot optimalisatie zijn steeds welkom.

Wij wensen U alvast een bijzonder aangenaam verblijf en hopen U binnenkort opnieuw als tevreden gast te mogen verwelkomen.

In naam van het team,
R.ROBERT